Link :: 12.08.2005 :: 16:38 Siemka jak zwykle wam wszystkim. 2 dni temu wywaliło mi trzy słupy na moim osiedlu i dlatego do dzisiaj nie miałem prądu starznie mi się nudziło , ale dało się wytrzymać.W poniedziałek wróciłem z kolonii a wczoraj odwiedziły mnie trzy koleżanki z koloinii.Odezwę się jutro komentujcie. Komentuj(1)
Link :: 12.08.2005 :: 16:53 a wracając do dzisiejszego dnia to właśnie słucham muzyki, a wcześniej kosiłem trawę mam duże podwórko więc tego koszenia to starcza na dwa dni
Link :: 13.08.2005 :: 10:52 Dzisiaj nocowałem u babci , nie jest to dla mnie to żadną satysfakcją , gdyż moja babcia mieszka w tym samym mieście co ja i to nawet nie daleko mnie. :)Wstałem ubrałem się, umyłem zęby i jak to grzeczni chłopcy robią zjadłem śniadanie i wróciłem na chate posiedzieć trochę w necie, gdyż internet dla mnie to jest jak dziewczyna, nie da się bez niej żyć.Wczoraj późnym wieczorem zadzwoniła do mnie jakaś dziewczyna , poweidziała że jest od takiej jednej dziewczyny , którą nazywam żyrafa to przez jej bluzkę zacząłem ją tak nazywać. :):bounce: Komentuj(3)
Link :: 13.08.2005 :: 18:51 Dzisiaj popołudniu padał deszcz no i jak to podczas deszczu strasznie się mi nudziło, i jak zwykle siedziałem w necie przyjemnie spędzając wolny czas. Później grałem w Wolfesteina który mi się już znudził.Za jakieś 3 godziny idę spać.Nara i pozdro. komentujcie. Komentuj(3)
Link :: 21.08.2005 :: 10:23 Dopiero teraz się odzywam, gdyż dopiero odblokowali mój pamietnik i dlatego się nie odzywałem. Dzisiaj jadę do ojca a wracam dopiero w środę i dlatego nie będę się odzywał. Moja sąsiadka oddała mi książki po dwóch miesiącach, kto tak robi.Zapłaciła za nie i teraz chce zwrotu pieniędzy, bo jej tylko sześć pasuje Komentuj(2)
Link :: 25.08.2005 :: 17:02 Dzisiaj byłem w Warszawie na "Stadionie Dziesięciolecia" i zgadnijcie kogo tam spotkałem; jak się domyślacie to Rafał K. z mojej ukochanej klasy. Kupiłem sobie kozackie buty za 100zł w carefourze w sklepie obuwniczym (oryginalnym). Właśnie wróciłem nie mam nic doroboty; więc piszę, a wy jeżeli nic nie macie do roboty to komentujcie Komentuj(1)
Link :: 26.08.2005 :: 18:49 Dzisiaj też byłem w Wawie tym razem prywatnie(wycieczka).Było kozacko i nic po za tym .Komentujcie Komentuj(8)